28 Haziran 2013 Cuma

Zor Ölüm 2 1990 Full HD 720p Türkçe Dublaj Tek Parça Hızlı Sorunsuz İzle Bruce Willis Filmleri

zor ölüm 2 full izle, zor ölüm 2 izle, zor ölüm 2 full tek parça full hd 720p izle, zor ölüm 2 tek parça türkçe dublaj izle, zor ölüm 2 full hd kalite 720p türkçe izle, zor ölüm full hd 720p tek parça hızlı izle, zor ölüm 2 full hd 720p tek parça türkçe dublaj hızlı sorunsuz izle, die hard 2 izle

zor ölüm 2 die har 2 film afişi


Zor Ölüm 2, 1990 ABD yapımı gerilim aksiyon filmidir. Zor Ölüm 2 en az birincisi kadar başarılı ve yüksek tempolu bir film. Zor Ölüm 2 izlerken Bruce Willis'i zirvelere taşıyan bir serinin ikinci filmi, Kahramanımız John McClane, ilk filmde kötü adamlarla bir gökdelende mücadele ederken bu filmde ise bir hava alanında kavgaya tutuşacak. Dedektif Mcclain (Bruce Willis) bir kez daha başını derde sokmuştur. Karlı bir Noel akşamında John ülkenin başkentindeki en önemli havaalanında karısını beklemektedir ve havaalanı bir grup terörist tarafından gasp edilmiş ve birçok yolcu esir alınmıştır ve onların kontrolündedir. Havaalanındaki pistler, ölüm ve yıkım ile doludur ve McClane zamanla yarış halindedir. Onun karısı ise uçakta havada inmek üzeredir ama teröristler yüzünden inemez ve uçağının da çok az benzini kalmıştır. 

John, nerdeyse her hareketine muhalefet eden havaalanı yetkililerine rağmen teröristleri yenmeli ve uçağın yakıtı bitmeden yere inmesini sağlamalıdır. Onun için John’nun çabuk olması gerekmektedir. Zor Ölüm 2 izlerken kendinizi aksiyonun içinde bulucaksınız. Komedi dozunu da ekledikleri, aksiyonu arttırdıkları bir film olacaktır. İyi Seyirler.
Tür: 1080p Filmler, Aksiyon Filmleri, Gerilim Filmleri, İMDB 7.0+, Suç Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler

Yapım: 1990 - ABD
IMDB Puanı: 7.1
Yönetmen: Renny Harlin
Oyuncular: Bruce Willis , Robert Patrick , John Leguizamo , William Sadler , Franco Nero

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder