28 Haziran 2013 Cuma

Zor Ölüm 3 1995 Full HD 720p Türkçe Dublaj Tek Parça Hızlı Sorunsuz İzle Bruce Willis Filmleri

zor ölüm 3 full izle, zor ölüm 3 izle, zor ölüm 3 full tek parça full hd 720p izle, zor ölüm 3 tek parça türkçe dublaj izle, zor ölüm 3 full hd kalite 720p türkçe izle, zor ölüm full hd 720p tek parça hızlı izle, zor ölüm 3 full hd 720p tek parça türkçe dublaj hızlı sorunsuz izle, die hard 3 izle




Zor Ölüm 3, 1995 ABD yapımı gerilim aksiyon filmidir. Zor Ölüm 3 Bruce Willis'i zirvelere taşıyan bir serinin üçüncü filmi. Serinin bu üçüncü filmi tıpkı diğer iki film gibi başarılı ve tempolu. Filmde, Bruce Willis’e, Zeus rolüyle usta aktör Samuel L. Jackson eşlik ediyor. Zor Ölüm 3 izlerken kahramanımız John McClane, kötü adamlarla mücadele ederken macera ve heyecan hiç bitmeyecek.  Dedektif John McClane bu yaşına kadar herşeyi yaşamış ve bişey kalmamış sanıyordur. New York’a yerleşmiş ve artık herşeyin daha düzgün gideceğini düşünür. Hayatında karşılaştığı en son olağanüstü düşmanıyla karşı karşıya gelmeyi beklediği en son yer New York'tur. Ama Simon adındaki bir dahi McClane New York’u çok büyük bir tehlike içine sokacak ve oyunlar oynayacaktır. Simon tarafından şehrin çeşitli yerlerine yerleştirilmiş bombaları bulup etkisiz hale getirebilmek için onun bilmecelerini çözmek zorunda kalan McClane’e, Harlem’de tanıştığı sinirli dükkan sahibi Zeus da yardımcı olacaktır. 

Zor Ölüm 3 izlerken polis memuru McClane nin bu sefer zamana karşı mücadelesini anlatıyor. Zor Ölüm 3 izlendikten sonra Amerika dışında yaptığı 254 milyon dolarlık gişe hasılatıyla vizyona girdiği 1995 yılında en çok iş yapan film olmuştur. İyi Seyirler..
Tür: 1080p Filmler, Aksiyon Filmleri, Gerilim Filmleri, İMDB 7.0+, Suç Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler

Yapım: 1995 - ABD
IMDB Puanı: 7.5
Yönetmen: John Mc Tiernan
Oyuncular: Bruce Willis , Samuel L. Jackson , Jeremy Irons , Graham Greene , Aldis Hodge

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder